Main menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forhør DJA før du bestiller en rejse…
En række danske jagtrejsearrangører er ikke medlem af Rejsegarantifonden….
Alle vores medlemmer er registreret i Rejsegarantifonden…
Du kan trygt rejse med et DJA medlem…
DJA er din sikkerhed for, at din rejseudbyder er medlem af Rejsegarantifonden…
Vi arbejder for at gøre din jagtrejse til en god og sikker oplevelse…
DJA er en brancheforening bestående af registrerede jagtrejseudbydere i Danmark….

Coronavirus

Gårdsdagens pressemøde med statsminister Mette Frederiksen har vendt alt på hovedet i dag.
Danmark vågnede op til en dag med aflyste arrangementer, lukkede skoler, hjemsendt personale mm.

I DJA opfordrer vi til, at vi alle følger regeringens anbefalinger.

1) Aflys derfor alle arrangementer/foredrag
2) Lav hjemmearbejdspladser for personalet, hvor det er muligt
3) Deltag ikke i konferencer eller seminarer
4) Hold eventuelle møder remote
5) Luk kontoret for besøgende

Coronavirussen er omfattet af pakkerejseloven på lige fod med andre naturkatastrofer, epidemier mm. Pakkerejseloven sikrer, at forbrugeren ikke lider tab, hvis den købte pakkerejse må aflyses i tilfælde af, at Udenrigsministeriet fraråder rejser til det aktuelle land.

Det betyder, at har I solgt en pakkerejse til et land, hvortil rejsen ikke længere kan gennemføres, så er forbrugeren berettiget til at få refunderet hele rejsens pris eller det indbetalte beløb. Kunden vil dog ikke have muligheden for at få refunderet eventuelle egne omkostninger så som togbilletter, indkøb af medicin, mistede feriedage mm.
Kan rejsen gennemføres med enkelte afvigelser, som ikke betegnes som væsentlige afvigelser, så vil der blive aftalt en kompensation for den del af pakkerejsen, som eventuelt er berørt.

Når man taler om at fraråde i forbindelse med en virus som Corona, er der tale om forsigtighedsprincippet, da tingene kan ændre sig meget hurtigt, ofte dag for dag. En evt. aflysning vil derfor også normalt ske relativt tæt på afrejsedatoen.
Som udgangspunkt kan vi som rejsearrangør ikke fralægge os vores ansvar jf. Pakkerejseloven, og vores kunder har krav på fuld tilbagebetaling i tilfælde af annulleringer, hvor Udenrigsministeriet fraråder rejser til aktuelle lande. Vi er bekendt med, at der arbejdes på et udspil til regeringen vedr. en hjælpepakke til rejsebranchen. Vi kan kun krydse fingre for, at det giver pote.

Dernæst kan vi håbe på forståelse hos vores leverandører ude på destinationerne og at vores EU-ansvarsforsikring (minus selvrisiko) dækker resten. Vi håber, at I alle har tegnet denne EU-ansvarsforsikring.

For at minimere tab, vil vi opfordre jer til at overveje enhver betaling til udlandet for bookede jagter. Vi er sikre på, at vores leverandører forstår den alvorlige situation og dermed kan tilbyde specielle betalingsbetingelser i denne svære tid.

Med håbet om, at vi alle vil overleve denne katastrofale situation
Med venlig hilsen fra
DJA`s bestyrelse